Kenley's Best Box - Wedding Bell Blues

Le och vinka!

Varför är det så svårt att förstå killmode? Eller är det bara jag som tycker det? Jag tror att antingen så är det så mycket enklare att klä killar och det är helt enkelt föööör enkelt för min hjärna att förstå eller så är det så komplicerat att min hjärna inte har hjärnkapacitet nog? Jag vet inte vad det är men jag förstå inte hur man ska tänka. Jag kan ju såklart se om något är fult eller fint  men jag skulle aldrig kunna förutse och ta fram en outfit till en kille. Eller köpa något till en kille; förstår inte hur man gör det. Hur vet man ens storlekarna om jag får fråga? Det är inte så enkelt som det är med kläder till tjejer. Man hittar något, tar rätt storlek och det är perfekt. Nej nej, killars kläder måste matcha på ett speciellt sätt, och ibland vill dom ha en mindre storlek och ibland vill de ha en jättestor storlek. Mysterium i mina ögon. 

Nu har vi varit ute hela dagen och shoppat och det är därför som jag har kommit på att jag måste skriva om mitt problem helt enkelt. Min kille köpte massa nya skjortor och bad mig om hjälp med storleken och vad som han skulle kunna matcha det med och där satt jag som ett stort frågetecken och visste inte alls vad jag skulle svara. Jag bara log och höll med om det han sa. 

Men sen så är det ju faktiskt så att han inte skulle ha en aning om ifall jag skulle fråga honom om råd när det kommer till dammode, och då menar jag riktigt mode och trender - bart byxbenet ska sluta och så vidare.. då jag antar att vi kanske är kvitt. Dessutom tror jag att jag var bra på att dölja min okunskap!